Violento - Ice & More is al jaren geroemd om het lekkerste ambachtelijk Italiaans ijs uit de regio
0
Winkelwagen
€ 0,00
IJskar te leen

IJskar te leen als bij ons het ijs wordt afgenomen.

€ 0,00
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een feestje? Dan komen wij graag bij u langs met onze ijskar. In onze rijdende ijsvitrine kunnen wij 10 smaken presenteren. Je kunt via onze webshop een keuze maken uit de vele ijssmaken die wij voor u in eigen keuken bereiden. De kar is voorzien van een ijsvitrine op 230V waar het ijs goed zichtbaar is gepresenteerd. Er kunnen in totaal 20 bakken van 5 liter ijs worden meegenomen, goed voor 1200 bolletjes ijs. Alles uiteraard inclusief alle benodigdheden zoals hoorntjes, bekertjes, lepeltjes, servetten enzovoorts. Afhankelijk van het aantal afgenomen bakken ijs is de bediening inbegrepen.

About Ice .....

IJs is emotie. Dat is de drijfveer voor Violento - Ice & More, al bijna 20 jaar de enige ijssalon in Beuningen met Italiaans ijs, dat elke dag vers wordt bereid in eigen ijsbereidingskeuken. Een ijspallet van kleuren en intense smaken. IJs is plezier, een genot voor oog en mond. Dat maakt het ijs van Ice & More een belevenis. 

..... and More

Voor de lekkerste koffie van Beuningen kun je toch echt alleen bij Ice & More terecht. Een betere cappuccino is er in de wijde omtrek niet te vinden. Chocolademelk wordt gemaakt met echte chocolade in diverse smaken. Voor bij de koffie is er een variatie van huisgemaakt gebak. Onze chocolades en koffies zijn Fair Trade producten.

Violento staat garant voor gezelligheid en (h)eerlijke lekkernijen. 
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop