Violento - Ice & More is al jaren geroemd om het lekkerste ambachtelijk Italiaans ijs uit de regio
0
Winkelwagen
€ 0,00
Geef eens een origineel cadeau weg, een cadeaubon van Ice & More. U kunt zelf het bedrag bepalen. U kunt de cadeaubon per post ontvangen, of zelf uitprinten. De bon blijft onbeperkt geldig en hoeft niet in 1 keer opgemaakt te worden. De bon is zowel in onze ijssalon als op onze webshop te gebruiken. De unieke kortingscode op de bon kan op onze webshop worden ingevuld.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Cadeaubon
Webshop cadeaubon vanaf €5,00
5,00 incl. btw
Cadeaubon
Bestel hier uw cadeaubonnen vanaf €5,00
5,00 incl. btw

About Ice .....

IJs is emotie. Dat is de drijfveer voor Violento - Ice & More, al bijna 20 jaar de enige ijssalon in Beuningen met Italiaans ijs, dat elke dag vers wordt bereid in eigen ijsbereidingskeuken. Een ijspallet van kleuren en intense smaken. IJs is plezier, een genot voor oog en mond. Dat maakt het ijs van Ice & More een belevenis. 

..... and More

Voor de lekkerste koffie van Beuningen kun je toch echt alleen bij Ice & More terecht. Een betere cappuccino is er in de wijde omtrek niet te vinden. Chocolademelk wordt gemaakt met echte chocolade in diverse smaken. Voor bij de koffie is er een variatie van huisgemaakt gebak. Onze chocolades en koffies zijn Fair Trade producten.

Violento staat garant voor gezelligheid en (h)eerlijke lekkernijen. 
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop